Projekty

Projekty

Během našeho třicetiletého působení na českém realitním trhu jsme splnili sen o vlastním bydlení mnoha rodinám. 
Realizovali jsme 15 vlastních developerských projektů s užitnou 
plochou přes 20.000 m2.

ww.viladomy-razanj.cz
Viladomy Ražanj, Chorvatsko
Ražanj – to je zvuk šumějícího blankytného moře, oblázková pláž, vesnička jako vystřižená z pohlednice a milí sousedé.Ve vzdálenosti 50 m od vstupu do moře připravujeme výstavbu uzavřeného komplexu třech luxusních viladomů s patnácti byty o velikostech 50 až 120 m2. Bližší informace naleznete  na našem webu: www.viladomy-razanj.cz
DOKONČENO 2022
Podkrovní byty v Kotcích
Půdní vestavba dvou mezonetových bytů, 2+kk a 3+kk o celkové výměře 150 m2, v památkově chráněném domě z roku 1835 v samotném centru Prahy. V rámci výstavby byl kladen důraz na zachování veškerých původních prvků, například historicky cenného krovu střechy s přiznanými trámy, které se staly jednou z dominant interiérů. Dalším výrazným prvkem je ateliérové střešní okno v nadstandardní velikosti.
připravujeme
Rezidence Choceradská
V pražských Záběhlicích, kousek od přírodního parku Hostivař – Záběhlice, vyroste komorní bytový projekt Rezidence Choceradská. Rezidenční projekt tvoří dva bezbariérové domy, ve kterých naleznete 37 bytů ve velikostech 1+kk – 4+kk, každý s prostorným balkónem nebo terasou. A to vše ve vysokém standardu. Součástí bytů tak budou třeba velká francouzská okna, dřevěné podlahy, velkoformátové dlažby, zařizovací předměty Villeroy & Boch, optické připojení k internetu a venkovní žaluzie.
DOKONČENO 2019
Kubelíkova 59
Kompletní rekonstrukce klasického činžovního domu z 30. let 20. století včetně obnovy historických prvků například původního kamenného schodiště a cihlových kleneb v přízemí domu, a přestavba administrativní budovy na 8 bytových jednotek a 2 kanceláře v prvním nadzemním podlaží. V rámci rekonstrukce byl vybudován prosklený výtah při dvorní fasádě a každá z nově vzniklých jednotek disponuje vlastní předzahrádkou, balkonem či střešní terasou.
DOKONČENO 2018
Kubelíkova 57
Projekt přestavby administrativní budovy a nástavby dvou podlaží, ve kterém vzniklo 10 bytových jednotek s balkony a terasami, byl prodán ve stádiu územního rozhodnutí soukromému investorovi.
DOKONČENO 2017
Jugoslávských partyzánů
V jedné z nejvyhledávanějších lokalit Prahy, v Dejvicích, s bohatou infrastrukturou a excelentní dopravní dostupností vzniklo v rámci nástavby domu ze 30. let 6 bytových jednotek s terasami. Velkolepě řešené, prostorné byty s rovnými stropy, francouzskými okny, panoramatickými výhledy na okolí, poskytující absolutní soukromí. Byty byly dokončeny ve vysokém standardu provedení. Vše ve spolupráci s renomovanými bytovými architekty dle přání a představ budoucích majitelů.
Dokončeno 2015
Bytový dům u Kruhovky
V klidné rezidenční lokalitě Prahy 6, v Suchdole, s dobrou občanskou vybaveností, velkým množstvím zeleně a snadnou dostupností do centra města vzniklo 31 bytových jednotek s užitnou plochou 2400 m2. Projekt byl prodán ve stádiu územního rozhodnutí společnosti Unistav a.s..
DOKONČENO 2013
Rodinné domy Suchdolská
Atraktivní projekt 5 rodinných domů, a jedné vily, s dispozicemi 4+kk až 7+kk, vznikl uprostřed stávající vilové zástavby na jednom z posledních volných pozemků v centru Suchdola, jenž patří mezi jednu z nejoblíbenějších rezidenčních čtvrtí posledních let. Kvalitní moderní architektura nepodsklepených dvoupodlažních domů s plochou střechou s maximální možnou mírou zachování stávající zeleně a její následné zakomponování do finální podoby zahrad jsou hlavní charakteristiky tohoto úspěšného projektu.
DOKONČENO 2010
Villa Charles
Nadstandardní rezidenční projekt v prestižní lokalitě Prahy 6 Bubenči. Novostavba VILLA CHARLES, celkem 20 luxusních bytů s užitnou plochou 2500 m2, byla navržena v souladu s moderními estetickými nároky a zároveň tak, aby přirozeně korespondovala s okolním prostředím vilové zástavby. Svou výjimečnou architekturou, vysokými standardy, použitím kvalitních materiálů a neopakovatelným umístěním v ulici Charlese de Gaulla je klenotem mezi ostatními. Projekt získal 1. místo v soutěži BEST OF REALTY 2012, v sekci Rezidenční projekty. Projekt byl prodán společnosti DBD Group ve stádiu územního rozhodnutí.
DOKONČENO 2009
Jana Masaryka 48
Rekonstrukce činžovního domu z přelomu 19. a 20. století a nástavba 8 bytových jednotek s užitnou plochou 880 m2 v centrální části Královských Vinohrad. Původní historický objekt, s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími, byl rozšířen o další dvě patra. V rámci přípravy i samotné realizace tohoto projektu se podařilo skloubit požadavky na moderní bydlení s krásou původních Královských Vinohrad.
DOKONČENO 2008
Rezidence Petřiny
Novostavba pětipodlažního bytového domu s prosvětleným atriem v atraktivní lokalitě Prahy 6 Petřiny.  Užitná plocha objektu je 4600 m2. Rezidence Petřiny představují moderní bydlení ve 44 nadstandardně vybavených bytových jednotkách velkorysého dispozičního řešení. Jedná se o byty o velikostech od 50 m2 do 180 m2 s prostornými balkony a terasami. Samozřejmostí jsou dřevěná eurookna, vnější hliníkové žaluzie s elektrickým ovládáním, klimatizace, masivní dřevěné podlahy a mnoho jiného.

Spojte se s námi